Podneta tužba protiv dečka Demi Lovato, pljačkao rođenu porodicu!

Mnogi su bili zabrinuti nakon što je posle izlaska sa rehabilitacije Demi Lovato započela vezu sa lečenim narkomanom i alkoholičarem Henryjem Levyjem, ali niko nije znao da on ima i problema zakonske prirode! Henry će sad morati na sud kako bi dokazao da nije krao od sopstvenih prijatelja, porodice i poslovnih saradnika.

Kako piše Radar Online, Henry je dobio tužbu od velikog broja zaposlenih u njegovoj dizajnerskoj kući, a koji tvrde da im on nije platio prekovremeni rad, da ih je nezakonski otpuštao kao i primoravao na krajnje nehumane stvari. Osobe koje ga tuže tvrde da su radile od 10-12 sati dnevno, uključujući i vikende, a da im to čak nije ni plaćeno.

Drugi zaposleni tvrdi da je Henry često dolazi ona posao drogiran, da je vređao radnike na rasnoj osnovi kao i da je krao od porodice, prijatelja, klijenata i svih koji su na bilo koji način sarađivali sa njim. Naravno, modni dizajner sve to poriče, ali optužbe deluju veoma ozbiljno, tako da ga očekuju duga i po svemu sudeći neizvesna suđenja. U međuvremenu, mediji prenose da je Demina porodica protiv ove veze, ali da pevačica ne želi da ih sluša.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Famoza music chart #6

3 thoughts on “Podneta tužba protiv dečka Demi Lovato, pljačkao rođenu porodicu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.