Tini, Ariana i Taylor: Predstavljamo vam kalendare za 2019. godinu!

Do početka 2019. godine ostalo je još malo vremena, pa je sada vreme za neka praznična iznenađenja od nas! Ako nas pratite od ranije, verovatno vam je poznato da sam vam za prethodne dve godine predstavila Tini kalendare za 2017. i 2018. godinu, a za ovu 2019. godinu vam predstavljam kalendare o tri zvezde – Tini, Ariani i Taylor!

Prvi od ova tri kalendara je Ari kalendar sa motivima “Sweetener” ere i sve to uz neke od Arianinih najlepših slika koje su obeležile 2018. godinu, dok decembarsku stranu krasi Arianin hit “Thank U, Next”.

Sledeći je Tini kalendar obeležen “Quiero Volver” erom i nekim najlepšim momentima iz ove 2018. godine uz stihove pesama sa njenog drugog albuma i jednu pesmu iznenađenja.

Na kraju, tu je i Taylor kalendar sa motivima “Reputation” ere koja je definitivno obeležila ovu godinu, dok u kalendaru možete naći neke od najlepših fotografija sa “Reputation” turneje, ali i stihove sa “Reputation” albuma koje je pažljivo birala naša koleginica iz redakcije, Valentina.

Autor Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Hrabra devojka: Martina Stoessel angažovala svog brata i gitaristu za šminkere i stiliste!

12 thoughts on “Tini, Ariana i Taylor: Predstavljamo vam kalendare za 2019. godinu!

  1. Kalendari su stvarno prekrasni !❤

    Famozo što mislite da napravite video ili samo objavu o tome što se sve dogodilo ove godine(od koncerata,važnih događanja,pa sve do zvijezda koje su nas ove godine nažalost napustle..)i što možemo očekivati slijedeće godine?☺

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.