Demi Lovato izašla sa lečenja za vikend, već ima novog dečka?

Demi Lovato još uvek je na lečenju nakon što je prošlog leta umalo umrla od predoziranja, ali vikende ponekad provodi van klinike, kao što se sad desilo kad je viđena sa navodnim novim dečkom u Los Anđelesu.

Demi i njen novi izabranik, dizajner odeće Henry Levy bili su u jednom restoranu na Beverli Hilsu, gde su viđeni kako se drže za ruke. Pojedini mediji kao što je TMZ prenose da je Demi trajno izašla sa klinike, iako je bilo priča da će tamo ostati barem do kraja godine.

Sa druge strane, E! Online kaže da treba biti oprezan, jer se ne zna do kraja priroda njenog odnosa sa Henryjem. “Čini se da su oni jako dobri prijatelji, i da su uzbuđeni što se ponovo viđaju. Nisu se ljubili ili pokazivali neke druge romantične gestove, ali ona je sve vreme bila nasmejana. Deluje srećno i zdravo. Ostali su oko sat i po vremena i kasnije su otišli njegovim kolima.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

2 thoughts on “Demi Lovato izašla sa lečenja za vikend, već ima novog dečka?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.