Demi oterala momka koji brine o njenom zdravlju, otpratila i Nicka Jonsa i Iggy Azaleu!

Demi Lovato je izgleda ozbiljna u nameri da promeni svoj život, ali verovatno niko nije očekivao da žrtve toga budu osobe koje su je oduvek podržavale – Iggy Azalea, Selena Gomez ili Nick Jonas.

Nakon Sel, odmah su nastradali i Iggy i Nick, a pravi razlog još uvek nije poznat. Kao što znamo, Demi i Nick su nerazdvojni od detinjstva i bili su i na zajedničkoj turneji, a Iggy je izjavljivala da bi jako volela da joj upravo Demi bude deveruša na venčanju. Stvar je još čudnija kad znamo da Demi i dalje prati ostalu braću Jonas, pa čak i suprugu Kevina Jonasa! Dodajmo na to da i Demi još uvek prati i Nicka i Iggy i Demi na Twitteru, pa da nam tek sad ništa ne bude jasno! Ipak, šta je zajedničko za sve tri zvezde? To što su govorile o Demi tokom njenog boravka na lečenju. Doduše, svi troje su joj samo pružali podršku i nisu je osuđvali zbog predoziranja.

Demi je takođe oterala i Henryja Levyja, momka koji je bio zadužen da pazi na njeno zdravlje, odnosno da ne počne ponovo da se opija i drogira. Zapravo, kako piše Radar Online, to je odluka koju je donela Demina porodica, verujući da je on nepouzdan. “Demina mama i porodica su to hteli. Henry je tek odnedavno trezan i nije tip momka sa kojim bi Demi sad trebalo da se druži”, priča jedan izvor.

Pročitajte još  Ariana, Victoria Justice, Camila Cabello i druge zvezde poslale podršku Demi Lovato!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

3 thoughts on “Demi oterala momka koji brine o njenom zdravlju, otpratila i Nicka Jonsa i Iggy Azaleu!

  1. Možda to i nije točno. Jer zašto bi Demi to učinila. Sad dok vidim što to mediji pišu izgleda kao da je Demi postala uobražena i bezobrazna, što nije. Znam da hoće prekinuti kontakt sa onima koji su joj to učinili, ali što su joj učinili Sel, Nick i Iggy??

    1. Otpratila je Nicka još odavno, mislim da u junu. Iggy nakon rehabilitacije, jer je ona i nju. A onda je otpratila Selenu, jer Selena nju ne prati. Kasne sa vestima. Btw. Henry joj je dečko.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.