Sabrina Carpenter deo novog Netflixovog filma,već radi na petom albumu!

Nezaustavljiva! Prošlo je samo nekoliko nedelja od kada je Sabrina Carpenter predstavila drugi deo svog albuma “Singular”, odnosno “Singular: Act II”, a pevačica je u gostovanju u emisiji “Good Morning America” otkrila svoje velike planove među kojima se već nalazi i peti album, ali i jedan glumački projekat!

“Upravo radim na njemu. Nikad ne prestajem da pišem, tako da sam u svojoj glavi već počela da pišem za novi album, kada sam bila na pola puta sa ovim,” otkriva Sab i dodaje da će biti i deo Netflixovog filma!

Sabrina će biti deo glumačke ekipe u novom filmu “Work It” zajedno sa Lizom Koshy, Keiynan Lonsdale, Drew Ray Tannerom, Michelle Buteau i Jordan Fisher, dok se film upravo snima u Torontu, Kanada. Sabrina igra Quinn Ackerman, studentkinju i plesačicu koja mora da nauči kako da oformi najbolju plesačku ekipu kako bi došla na koledž iz snova. Uzbudljivi dani su pred Sab!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Sabrina Carpenter

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  I glumi i peva: Sve što treba da znate o muzičkoj karijeri Sabrine Carpenter! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.