Spremni? Sabrina Carpenter objavila listu pesama i datum izlaska novog albuma!Sabrina Carpenter je jako vredna mlada glumica i pevačica, koja je mesecima skrivala od fanova šta sve sprema, ali s obzirom da se datum izlaska albuma bliži, vreme je da se sve otkrije!

Album pod nazivom „Singular: Act 1“ ugledaće svetlost dana 9. novembra, a Sab je otkrila napokon kroz listu pesama koje su teme sve zastupljene na njenom novom albumu, a to je jako dugo i vešto krila! Stargate, Leland, Jason Evigan i Mike Sabath samo su neka od velikih imena koja se pominju da su radila na ovom albumu sa Sab.

Ono što sve u prvom trenutku iznenađuje jeste odsustvo hitova „Alien“ i „Why“, dok je „Almost Love“ tu, ali s obzirom na naslov albuma „Act 1“, možda će se te dve pesme naći na nekom od narednih delova ove priče, jer se čini da će ih biti još. Pogledajte i celu listu!

1. Almost Love

2. Paris

3. Hold Tight feat. UHMEER

4. Sue Me

5. PRFCT

6. Bad Time

7. Mona Lisa

8. Diamonds Are Forever

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Sabrina Carpenter

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Novi hit? Sabrina Carpenter predstavila singl "Why", spremila nam stihovni video!

6 thoughts on “Spremni? Sabrina Carpenter objavila listu pesama i datum izlaska novog albuma!

  1. Ja ne mogu da docekaam!!! Nadam se da ce album biti u famoza shopu!!!!😭😭😭😱😱👑👑😍😍😋😋💖😘

  2. U intervju-u za Zach Sang show je rekla da "Why" i "Alien" neće biti na albumu, ali da su joj pomogle da shvati o čemu želi da piše na novom albumu, tako da te dve pesme predstavljaju prelaz između EVOLution i Singular ere. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.