Sabrina Carpenter izbacila krajnje neobičan spot za novu pesmu!

Sabrina Carpenter je pre nekoliko dana izdala novu pesmu koja bi trebalo da se nađe na njenom drugom studijskom albumu “Singular: Act II”, koji bi trebalo da izađe 19. jula. Veliku pažnju privukao je i spot za pesmu.

Pevačica se u spotu nalazi okružena raznim čudnim stvarima, satovima, igračkama, raznim predmetima inspirisanim osamdesetim i devedesetim godinama. Takođe, mnoštvo čudnih kadrova i sama fabula spota su nekako haotični. Sabrina kaže da video i treba da izazove neku vrstu nemira i anksioznosti, jer je spot inspirisan upravo kako se ona bori s anksioznošću jer “to je jako teško definisati, jer dolazi u talasima”.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Sabrina Carpenter: Prelepa i bez trunke šminke!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.