Sabrina Carpenter izbacila krajnje neobičan spot za novu pesmu!

Sabrina Carpenter je pre nekoliko dana izdala novu pesmu koja bi trebalo da se nađe na njenom drugom studijskom albumu “Singular: Act II”, koji bi trebalo da izađe 19. jula. Veliku pažnju privukao je i spot za pesmu.

Pevačica se u spotu nalazi okružena raznim čudnim stvarima, satovima, igračkama, raznim predmetima inspirisanim osamdesetim i devedesetim godinama. Takođe, mnoštvo čudnih kadrova i sama fabula spota su nekako haotični. Sabrina kaže da video i treba da izazove neku vrstu nemira i anksioznosti, jer je spot inspirisan upravo kako se ona bori s anksioznošću jer “to je jako teško definisati, jer dolazi u talasima”.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Bila je tu od samog početka rada portala, međutim zbog drugih obaveza napravila je dužu pauzu, da bi se napokon vratila tri godine kasnije. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Zbunila fandom: Sabrina Carpenter "očistila" svoj Instagram, najavila novi singl!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.