Sabrina Carpenter: „Singular: Act II“ je uskoro gotov, pitam se da li je album uopšte dobar!

Sabrina Carpenter odlično pliva u vodama Holivuda u kojima nije lako snaći se, pa je pevačica i glumica uspela da balansira između pevanja i glume, a iako njen album „Singular: Act 1“ dobija jako pozitivne kritike, pevačica je i dalje ponekad nesigurna u sebe!

„’Singular: Act II’ je skoro gotov. Sad sam malo više samokritična otkad završavam njega a ’Singular: Act I’ je objavljen, pa se ponekad pitam da li je ovaj album uopšte dobar, ali mislim da ću ga uskoro završiti. Imaćemo otprilike isti broj pesama, ostalo je još par sitnica da doteram“ otkriva Sab, potvrdivši da album izbacuje tokom sledeće godine.

Sab je u intervjuu takođe pričala o svom radu na filmu „The Hate U Give“, u kom je glumila devojku koja prolazi kroz odrastanje i životne situacije i Sabrina posebno ističe da je želela takvu priču u svojoj karijeri. „Nikada nisam glumila takvu devojku ranije, devojku koja odrasta sa ocem u karavanu i iznenada njen otac umire i ona mora da se snađe sama. Nije bilo ljubavne priče ili takvih stvari, ovo je samo priča o devojci koja preživljava i nalazi svoj put“ priča Sab.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Sabrina Carpenter

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Famoza koncertna anketa: Na čije koncerte biste išli u Srbiji i Hrvatskoj?

One thought on “Sabrina Carpenter: „Singular: Act II“ je uskoro gotov, pitam se da li je album uopšte dobar!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.