Poslušajte je: Sabrina Carpenter otkriva značenje pesme „Sue Me“ sa svog novog albuma!

Sabrina Carpenter je jako mlada stekla veliku slavu ali ona nikada ne prestaje da radi na novim ulogama i albumima – njen album „Singular: Act 1“ je objavljen u petak, i čini se da je stvarno odličan!

Sab je tom prilikom bila gošća šoua „Live With Kelly and Ryan“ i ekipa ju je dočekalala očigledno oduševljena albumom, ali zbunjena kada je u pitanju značenje pesme „Sue Me“! „Koga to moliš da te tuži?“ pitala je Kelly, a Sab je dala objašnjenje! „Pa, neko je to već uradio, i zato sam napisala tu pesmu. Ona je za mene samopouzdanje, snaga, kada si zadovoljan sobom nevezano za to šta drugi misle“ otkriva ona!

Sab otkriva da će i album „Singular: Act 2“ ugledati svetlost dana brže nego što smo očekivali – već početkom 2019. godine! Poslušajte i kako zvuči „Sue Me“ uživo, a ako ste poslušali i čitav album, javite nam utiske!

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Sabrina Carpenter o svom albumu: Pisala sam ga godinu dana, biće zanimljivih saradnji!

3 thoughts on “Poslušajte je: Sabrina Carpenter otkriva značenje pesme „Sue Me“ sa svog novog albuma!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.