Poslušajte je: Sabrina Carpenter otkriva značenje pesme „Sue Me“ sa svog novog albuma!

Sabrina Carpenter je jako mlada stekla veliku slavu ali ona nikada ne prestaje da radi na novim ulogama i albumima – njen album „Singular: Act 1“ je objavljen u petak, i čini se da je stvarno odličan!

Sab je tom prilikom bila gošća šoua „Live With Kelly and Ryan“ i ekipa ju je dočekalala očigledno oduševljena albumom, ali zbunjena kada je u pitanju značenje pesme „Sue Me“! „Koga to moliš da te tuži?“ pitala je Kelly, a Sab je dala objašnjenje! „Pa, neko je to već uradio, i zato sam napisala tu pesmu. Ona je za mene samopouzdanje, snaga, kada si zadovoljan sobom nevezano za to šta drugi misle“ otkriva ona!

Sab otkriva da će i album „Singular: Act 2“ ugledati svetlost dana brže nego što smo očekivali – već početkom 2019. godine! Poslušajte i kako zvuči „Sue Me“ uživo, a ako ste poslušali i čitav album, javite nam utiske!

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Opet je to vreme godine: U nedelju 29. aprila startuje Famoza koncertna anketa, a ovo su stvari koje morate znati!

3 thoughts on “Poslušajte je: Sabrina Carpenter otkriva značenje pesme „Sue Me“ sa svog novog albuma!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.