Sabrina Carpenter o novom albumu „Singular“: Ojačao me je i učinio da se osećam kao prava ja!

Sabrina Carpenter je za Billboard otkrila veliki broj detalja vezan za album „Singular“ – naziv je nedavno otkrila, a sada je otkrila i kako je došla na tu ideju!

Naime, Sab je čula nekoga kako govori reč „singularly“ i inspirisalo ju je da naziv albuma bude upravo taj, jer je reč pogrešno razumela kao „singular“! „Pisala sam album već dve, dve i po godine i pri kraju ovog procesa shvatila sam koliko me je album promenio, ojačao i sada se osećam sigurnije u sebe, baš sam onakva kakva želim da budem. Svaka pesma ima nešto svoje, individualno. Jedva čekam da ih čujete“ kaže Sab uzbuđeno.

Iako se album zove „Singular“, Sabrina nije jedna jedina osoba koja na njemu peva – saradnje su tu, ali ne sme još da kaže koje! „Još vam ne mogu reći, ali imam jednu pesmu sa najboljim prijateljem, a imam i jednu sa osobom za koju ljudi već znaju da smo sarađivali“ tajanstveno je ispričala Sab – hajde samo da sačekamo i da ne nagađamo!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Sabrina Carpenter

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Rowan o optužbama da mrzi Sabrinu: "Plačem već pola sata, zar sam ovo zaslužila?"

6 thoughts on “Sabrina Carpenter o novom albumu „Singular“: Ojačao me je i učinio da se osećam kao prava ja!

  1. Mislim da je jedna od saradnja vrv Marshmello.Za jedan intervju,kada su je pitali za to da li njih dvoje imaju pesmu u planu,ona je rekla nesto u smislu ,,Videcemo sta ce se desiti" i to je ponovila nekoliko puta,takoda je vrlo moguce da je to u pitanju.

  2. Ne mogu da docekam da cujem pesmee!!!😱😱💖💖. Nadam se da je taj najbolji prijatelj Sofia Carson!!!😱😱😭😭😁🤣

  3. Famozo, The Chainsmokers su izbacili novi spot, a u njemu ima glavnu ulogu Camila Mendes (Veronica iz Riverdalea), pa hoce li biti u videu dana?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.