Rađena 60+ sati u 10 gradova: Cardi B otkrila ogromnu tetovažu na leđima!

Cardi B je uvek bila ekstravagantna – njeno ponašanje, nokti, stil oblačenja i frizure, čak i njene izjave nikad nisu prošli nezapaženo, a sada je granice ekstravagancije pomerila i svojom novom tetovažom! Cardi je otkrila na svom Instagram profilu svoju novu tetovažu koja se prostire od njenog desnog ramena pa sve do polovine leve butine, skoro do kolena.

Cardi je prvo objavila snimak svoje tetovaže, na kome možemo videti izbliza i u detalje cvetni aranžman ukrašen leptirovima kojim je ona odlučila da ukrasi svoje telo. Tetovaža je u boji, prostire se od njenog desnog ramena do polovine leve butine. Ona je potom snimila i svoju ćerku Kulture koja izgleda oduševljena svojom Mickey Mouse torbicom. Cardi joj se na snimku obraća, ali mala Kulture deluje kao da je više zanima modna revija koju je u tom trenutku priređivala.

Nakon toga reperka nam je pokazala sliku cele tetovaže, pozirajući u zelenom bikiniju, sa tirkiznim Louboutin cipelama i kraljevsko plavom Birkin torbom. Nakon toga je i njen tatu majstor podelio sliku tetovaže uz opis procesa i vremena koje je potrošio radeći sa Cardi: “Hvala ti @cardib! 60+ sati, više od 10 gradova, bio je ovo sjajan projekat i divno iskustvo. Hvala za posvećenost, snagu i gostoprimstvo. Lara i ja cenimo tebe i tvoju porodicu!” Cardi, očigledno već spremna za sledeću saradnju, postavila je screenshot objave na svoj story i napisala “Za sve koji su se pitali koliko je proces trajao. Spreman za tetovažu broj 2?”

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Cardi B fascinirana Selenom Gomez: Ona je zaista predivna osoba, baš kako je i zamišljate!

Foto: Instagram / Cardi B

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.