Izvrću njegove reči: Niall Horan se razbesneo zbog pitanja o 1D-u!

Desetogodišnjica One Directiona je nešto o čemu se već duže vreme priča i spekulacije o iznenađenju koje bend sprema za taj dan se menjaju svakog dana. Dok neki članovi benda biraju da uopšte ne pričaju o tome, neki kao što su Liam Payne i Niall Horan očigledno vole da povremeno zagolicaju maštu fanovima. Naravno, oni moraju pažljivo birati reči i biti spremni za to da će se njihove reči možda izvrnuti iz konteksta, pa čak ne mogu ni da se našale bez posledica. Ovog puta se to obilo o glavu Niallu, koji je na Twitteru morao da se brani zbog izjave koju je dao.

Jedan fan profil je uradio upravo to, pa je Niall, kog je očigledno razbesnelo ovakvo privlačenje pažnje zarad pregleda i lajkova, odgovorio na tvit koji je citirao Niallovo izjašnjavanje na temu misterioznog One Direction projekta, o kome smo već pisali, ali ono što oni nisu naglasili je da je u jednom trenutku Niall upotrebio sarkazam, i to baš u delu kada je navodno rekao da nema apsolutno ničega što bi oni mogli da izbace tog dana, nikakva pesma ili sadržaj. Na video snimku intervjua jasno se vidi da se pevač našalio, a njemu je zasmetalo što su njegove reči citirane tako da zvuče kao da on to ozbiljno misli.

On se zato nadovezao na ovaj tvit i napisao “Neću više odgovarati na pitanja, jer ako pročitate taj citat očigledno se izvodi zaključak da sam ozbiljan kada kažem ‘i došli smo do zaključka da od toga nema ništa’. Ako gledate intervju, ja sam 100000% sarkastičan i to je očigledno. Neću više odgovarati “. Neko je potom pitao gde se može pronaći snimak intervjua, pa je jedan fan podelio snimak na kome se zaista potvrđuje da je pevač krajnje sarkastičan.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Zayn i dalje nema lepe reči o 1D: Niko od njih mi se ne javlja, to mi nisu prijatelji!

Foto: Instagram / Niall Horan

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.