Poruka za BTS: Uključite se u veliku akciju fandoma!

BTS Army sa naših prostora čini sve kako bi došao do svojih idola, a jedan od tih načina biće i da im pošalju poruku kroz video koji će biti objavljen 13. juna! Nama se već javljaju naši čitaoci iz regiona uz molbu da svi šalju istu poruku, a to je BTS COME TO BALKAN WE LOVE YOU.

Ova poruka uklapa se u pravila koja kažu da ona mora da se sastoji od sedam reči, a video će objaviti profil @allforarmyofficial. Oni se ograđuju rečima da možda neće biti moguće da se sve poruke nađu u videu, ali vredi probati! Kome nije sve jasno, može da pogleda i video iznad kako treba da popuni formular, s tom razlikom što na kraju naravno upisujete vaš profil! Naravno, ovakve akcije ne znače da će BTS čim vide poruku sesti u avion i doći, ali važno je da oni imaju Balkan na umu, odnosno da nas promovišete kao destinaciju gde oni imaju mnogo fanova!

BTS vredno sprema nove projekte i sigurno već razmišlja o povratku na turneju, ali mi ćemo naravno morati da budemo ekstremno strpljivi po tom pitanju njihovog dolaska. Kao što smo pričali i u našem lajvu, ove godine moramo biti presrećni ako nam dođe jedna druga poznata k-pop grupa, a bude li taj nastup uspešan, biće sve lakše da i druge zvezde počnu da dolaze. Na vama će biti da iskoristite tu šansu na najbolji način! Famoza još jednom obećava da ništa nećemo raditi bez vas, jer se ovakve stvari i planiraju jer ih vi želite. Mi smo tu samo da pomognemo da u njima više uživate!

Pročitajte još  BTS ne odustaju od Grammyja: Bićemo još bolji!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Allforarmyofficial

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Poruka za BTS: Uključite se u veliku akciju fandoma!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.