Sama se predala: Cardi B uhapšena!

Cardi B nedavno je izazvala skandal nakon što je napala Nicki Minaj na jednom zabavi u Njujorku, a da ona ima problema sa celim svetom, a ne svojom rivalkom, pokazali su novi nemili dođagaji.

Cardi se se tako potukla u striptiz klubu i to sa sestrama barmenkama Jade i Baddie Gi. Kako navodi Jade, Cardi B redovno pokušava da je pretuče jer je ona navodno spavala sa njenim mužem Offsetom. Reperka je svesna šta je uradila, pa je sama odlučila da se preda policiji, umesto da oni dolaze da je hapse.

Kako se navodi, muzičarka je odmah “počašćena” sa dve optužnice – za izazivanje opšte opasnosti i tuču. Čitava stvar se inače desila još 29. avgusta kad je Cardi B bacala stolice i boce na svoje rivalke u uspela da ih povredi. Suđenje počinje 29. oktobra, a ona će verovatno platiti kauciju i moći da se brani sa slobode. Malo neozbiljno za majku dvomesečnog deteta.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Cardi B

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Cardi B tvrdi da je majka za uzor: Odbila sam milione za svoje dete!

8 thoughts on “Sama se predala: Cardi B uhapšena!

 1. Hahahahahah!
  Napada Nicki zbog drame,
  Govori da je napadnuta:
  "Nema gore mame!",
  Jer je napuhnuta.
  Mame ona nije najbola
  Od nje me hvata glavobolja.
  Potuče se, u zatvor ide,
  Za sve krivi tabloide.
  Ko je to?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.