Pete ima sličnu: Ariana Grande istetovirala crno srce na prstu!

Ari i Pete bili su ubeđeni da će ostati zajedno do kraja života, pa su u tom uverenju uradili mnoštvo zajedničkih tetovaža koje sada nakon raskida ne mogu da uklone, a jedino rešenje je da preko njih urade nove kako bi ih prekrili!

Pete je nedavno prekrio tetovažu na vratu koja je simbolisala Arianinu „Dangerous Woman“ eru i preko nje je uradio tetovažu crnog srca, što se moglo lako uočiti na fotografijama. Nakon izvesnog vremena, na novim promotivnim fotografijama koje je Ariana uradila za „Thank U, Next“ video možemo primetiti da više nema tetovažu „Pete“ koja je bila ispisana na prstu leve ruke.

Ari je tu tetovažu prekrila flasterom dok je nastupala u specijalu za Noć veštica, a sada ju je u potpunosti prekrila novom tetovažom – tetovažom u obliku malog crnog srca! Mediji ipak povezuju da Ari i Pete opet imaju novu sličnu tetovažu čak i nakon raskida, a to je upravo ova tetovaža srca koju su uradili kako bi prekrili prethodne tetovaže koje su zajedno uradili. Ipak, verujemo da ovog puta nisu imali nikakvu nameru da urade tetovaže koje će ih podsećati jedno na drugo!

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Halil nam šalje svoj "istina ili laž" kviz o Ariani Grande!
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

5 thoughts on “Pete ima sličnu: Ariana Grande istetovirala crno srce na prstu!

  1. To srce sigurno nema veze sa njenim odnosom sa Peteom. Jednostavno ju je uradila da bi prekrila "Pete" tetovažu

  2. Jednostavno su htjeli da prekriju tetovaže koje su ih podsjećale jedno na drugo. Mislim da njih dvoje više neće biti u vezi, ali ko zna…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.