Prostor samo za njih: Lisa i Lena predstavljaju “xLL”!

Lisa i Lena su pre nekoliko meseci objasnile fanovima da je vreme da se povuku sa TikToka (prethodno Musical.ly) u smislu da žele da nastave dalje i napreduju u sopstvenim projektima. To je očigledno bila istina, jer devojke su juče otkrile da će imati nešto što će ličiti na njihov sopstveni TikTok!

“Ćao ljudi, sećate se kada smo pričale da je vreme da napustimo TikTok i da nađemo svoje mesto gde bismo bile kreativne, gde bismo bile zaista ono što jesmo. Konačno možemo da vam otkrijemo da je to ‘xLL’ na kom ćete zahvaljujući Warner Musicu i nama dobijati nove videe svake nedelje” ispričale su devojke!

Šta je “xLL” zapravo? To je novi YouTube kanal Lise i Lene, i kao što su devojke rekle, novi videi će izlaziti svake nedelje i biće jako raznovrsnog sadržaja, izazova, a Lisa i Lena će čak raditi rimejk nekih popularnih spotova bilo kog žanra! Saznajte više u videu i pretplatite se na njihov kanal ako vas ovo zanima.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Lisa i Lena

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Lisa i Lena: Ne zvonite nam na vrata, nećemo izaći!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.