Lisa i Lena: Napuštamo TikTok jer je opasan po naše fanove!

Lisa i Lena krajem marta su objavile za mnoge šokantnu odluku da napuštaju društvenu mrežu TikTok na kojoj su se proslavile dok je ona nosila naziv Musical.ly, a razgovarajući za nemačke medije, one su sad otkrile šta je razlog tome kao i čemu planiraju da se posvete.

“Mi se sad fokusiramo na glumu jer je to oduvek bio naš san”, kaže Lisa i dodaje da su već snimile jedan TV film koji će se prikazvati na jesen. Sa druge strane, Lena ističe da njih dve razmišljaju da rade sopstveni šou preko interneta, ali da će to sačekati pravo vreme.

One kažu i da su TikTok napustile jer on ne pruža dovoljnu bezbednost. “Mnogi ljudi samo objavljuju stvari bez razmišljanja, a ne znaju ko bi to mogao da vidi”, kažu one i podsećaju da su mnogi stručnjaci kritikovali i Musical.ly upravo jer ne pruža odgovarajuću zaštitu deci.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Lisa i Lena

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Milion pregleda za pola dana: Lisa i Lena upoznale Sofiu Carson, odmah snimile video za Musical.ly!

2 thoughts on “Lisa i Lena: Napuštamo TikTok jer je opasan po naše fanove!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.