Lisa i Lena gube veliki broj pratilaca na Instagramu!

Lisa i Lena još uvek su daleko najpopularnije devojke iz Nemačke na Instagramu, ali u poslednje vreme dešava se nešto čudno, jer devojke svakodnevno gube blizu 2000 pratilaca! Iako to nije zastrašujuće mnogo za nekog ko ima preko 15 miliona pratilaca, negativan trend predstavlja iznenađenje.

Kako pokazuje Social Blade koji prati statistiku korisnika na društvenim mrežama, devojke nekim danima gube i po 10.000 pratilaca, a veoma je interesantno da se to dešava danima kad su najaktivnije! Recimo, 10. novembra one su zapratile dve osobe i dodale jednu sliku, a tog dana ostale su bez 9.411 pratilaca. Iako su ugasile svoj TikTok profil, devojke su nastavile da objavljuju muzičke videe na svom Instagram profilu, pa je zaista teško shvatiti gde je tačno problem.

Čini se da se Lisa i Lena ne sekiraju previše zbog svega već rade na svom novom YouTube kanalu, ali i na filmskoj karijeri, jer je njihov prvi film nedavno imao svoju TV premijeru. Kad je reč o Instagramu, devojke navode da će na njemu i dalje objavljivati stvari iz svojih privatnih života i karijere, ali i da ga nikad neće koristiti za reklamiranje tuđih proizvoda!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Lisa i Lena

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #97 - Glasajte za koliko god želite pesama svakog dana!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.