Ogroman uspeh: Lisa i Lena proglašene za najbolje Muserke na svetu!

Lisa i Lena u junu pune tek 15 godina a ne samo da su već najpopularnije Nemice na Instagramu već su sad dobile i svoje prvo veliko priznanje – Shorty nagradu za najbolje umetnice na muzičkom servisu Musical.ly!

One su sjajnu vest podelili upravo na Instagramu gde ih vidimo sa trofejom u rukama a ostavile su i komentar, “Hej ljudi, hvala vam mnogo na ovoj nagradi! Neverovatno je, nije nam bilo ni na kraj pameti da bismo mogle da osvojimo ovo! Moramo prvo da se zahvalimo fanovima koji su glasali za nas. Bez vas, ne bismo bile ovde! Ne bismo držale ovu nagradu u našim rukama – hvala vam puno. Najbolji ste! Volimo vas!”

Shorty Awards su internet nagrade koje se ove godine dodeljuju po deveti put a Lisa i Lena pobedile su pet svojih kolega sa Musical.ly, uključujući tu Baby Ariel i Jacoba Sartoriusa. Ovogodišnja ceremonija održana je u nedelju u Njujorku ali devojke nisu bile na licu mesta već im je nagrada poslata!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Lisa i Lena

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Jelena Kosara vas bolje upoznaje sa Lisom i Lenom u novom izdanju Famoza Starsa!

4 thoughts on “Ogroman uspeh: Lisa i Lena proglašene za najbolje Muserke na svetu!

  1. Famozo, da li ste imali onaj intervju sa Lisom i Lenom?
    ( Onaj za koji smo slali pitanja ) ????

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.