Taylor Swift: Nisam se bavila politikom da bih zaštitila sebe

Taylor Swift je više od pola svoje karijere provela u tišini kad je u pitanju politika, i dok se mnogima dopalo što je ona “neutralna”, mnogi su je osuđivali što ne koristi svoj glas da pomogne na tom polju. Taylor se zatim aktivirala negde u “Reputation” eri, ali sada priznaje da se politikom nije bavila da bi se zaštitila od problema.

“Samo sam pokušavala da zaštitim svoje mentalno zdravlje, da ne čitam vesti mnogo, da ne govorim ljudima da glasaju. Znala sam koliko mogu i tad nisam mogla to. Tad sam se osećala tako beskorisno” priznaje Tay.

Taylor bi na prethodnim izborima, logično, podržala Hillary Clinton, međutim, nije uradila to, ali to ne znači da podržava Donalda Trumpa. “Živimo u demokratiji, ili bi bar trebalo tako da bude, da možemo da diskutujemo, da se ne slažemo sa nekim stvarima. Mislim da on stvarno veruje da može autokratski da vlada” zaključuje Taylor za The Guardian.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Slavna voditeljka izvređala Tay pred milionima: Žena smara i pritom je prevarant! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.