Billie Eilish: Mislila sam da će pesma “bad guy” propasti!

Billie Eilish je jako popularna među mladom publikom, ali prva pesma i za sada jedina koja ju je vinula u zvezde je “bad guy” – Billie je upravo za ovu pesmu mislila da nema šanse da postigne ikakav uspeh vredan pomena, kako ona to kaže za Billboard.

“Mislila sam da će pesma ‘bad guy’ propasti, da nema normalan refren. Moj brat i ja smo zapravo seli i pokušali da napišemo nešto drugo ali ništa drugo nije radilo. Nismo hteli da taj deo u refrenu ostane prazan, i mislila sam da se to nikome neće svideti jer nema teksta” ispričala je Billie iskreno.

“Ipak, u nekom trenutku pesma je postala velika i sad je jako volim, to mi je jedna od omiljenih pesama koje sam uradila. Super je za izvođenje, jako je zabavna. Ponosna sam na nju” zaključuje Billie.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Billie Eilish

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Billie Eilish: Moje iskustvo sa korona virusom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.