Lisa i Lena: Mnogi naši fanovi su stariji od nas!

Lisa i Lena govorile su za nemački Style Ranking a jedna od tema bila je i njihova karijera na društvenim mrežama pa su pričale o tome šta rade, ko su njihovi fanovi kao i kakve su bile reakcije u školi kad su krenule sa snimanjem.

Devojke ističu da se njihova publika dosta promenila za ovo vreme. “U početku su to bili stvarno mladi ljudi, a sad su stigli i oni stariji. Najveći deo fanova ima između 14 i 20 godina”, kaže Lisa. Takođe, suprotno očekivanjima, njihova popularnost nije najveća na našem kontinentu. “Najveći deo fanova dolazi iz Amerike”, priča Lena.

Devojke ističu i da su bila različita mišljenja u školi kad su krenule da rade videe. “Bilo je skroz podeljeno”, kaže Lisa. “Sve se desilo brzo i naglo. Neki ljudi su mislili da je to super i podržavali su nas. Drugima to nije blo kul i nisu razumele šta to mi radimo” ističe ona i dodaje, “Čak i kad je teško, morate izdržati. Pustite ih da pričaju”.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Lisa i Lena predstavile svoju kolekciju za H&M, tvrde da će biti dostupna i fanovima u Srbiji, Hrvatskoj...

2 thoughts on “Lisa i Lena: Mnogi naši fanovi su stariji od nas!

  1. One jesu stvarno mlade, ali pune su mudrosti!! Vrlo im je jednostavno učiti svoje fanove ❤️❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.