Lisa i Lena: Mnogi naši fanovi su stariji od nas!

Lisa i Lena govorile su za nemački Style Ranking a jedna od tema bila je i njihova karijera na društvenim mrežama pa su pričale o tome šta rade, ko su njihovi fanovi kao i kakve su bile reakcije u školi kad su krenule sa snimanjem.

Devojke ističu da se njihova publika dosta promenila za ovo vreme. “U početku su to bili stvarno mladi ljudi, a sad su stigli i oni stariji. Najveći deo fanova ima između 14 i 20 godina”, kaže Lisa. Takođe, suprotno očekivanjima, njihova popularnost nije najveća na našem kontinentu. “Najveći deo fanova dolazi iz Amerike”, priča Lena.

Devojke ističu i da su bila različita mišljenja u školi kad su krenule da rade videe. “Bilo je skroz podeljeno”, kaže Lisa. “Sve se desilo brzo i naglo. Neki ljudi su mislili da je to super i podržavali su nas. Drugima to nije blo kul i nisu razumele šta to mi radimo” ističe ona i dodaje, “Čak i kad je teško, morate izdržati. Pustite ih da pričaju”.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Planovi za budućnost: Lisa i Lena ističu želje za ovu godinu!

2 thoughts on “Lisa i Lena: Mnogi naši fanovi su stariji od nas!

  1. One jesu stvarno mlade, ali pune su mudrosti!! Vrlo im je jednostavno učiti svoje fanove ❤️❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.