Preporučujemo: Poslušajte odličan debi album Camile Cabello!

Ko čeka, taj i dočeka – čitave 2017. godine Camila je najavljivala svoj prvi album, vredno radila na njemu i osetila leptiriće u stomaku kada ga je završila. Konačno možete videti rezultat!

Camila je za ovo izdanje angažovala veliki tim tekstopisaca a većim delom je u pisanju učestvovala i ona, a rezultat je više nego zadovoljavajući – tekstovi su živi primer da je Camila unela čitavu dušu u ovaj rad! Kritike koje stižu daju Camili čistu desetku, a podrška fanova koja je masovna nam govori da će ovo definitivno biti Camilina godina! Album „Camila“ koji je prethodno dobio naziv „The Hurting. The Healing. The Loving“ pre izlaska je prerastao u nešto ipak veselije.

Međutim, ovaj album ipak je zadržao dosta balada i Camilina omiljena pesma „All These Years“ takođe je opuštenijeg ritma, a ako ste voleli „Real Friends“ ceo album će vam se definitivno dopasti. „She Loves Control“ za nijansu se razlikuje od ostatka albuma pa ćete nju obožavati ako ste fan bržih pesama, ali ono najkvalitetnije što ovaj album nudi su „In The Dark“ ili recimo „Something’s Gotta Give“ – kada poslušate album javite nam svoje favorite!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Camila Cabello

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Camila Cabello: Od kad sam s Shawnom, puno sam naučila o ljubavi!

4 thoughts on “Preporučujemo: Poslušajte odličan debi album Camile Cabello!

  1. Juče sam slušala ceo album i predivan je! Nemam favorite, svaka pesma je zaista posebna. Ponosna sam na Camilu! ❤ Bilo bi divno da ona dođe kod nas bar na jednoj svojoj turneji 💕

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.