Camila Cabello otkriva koje su omiljene pesme Taylor Swift sa albuma “Camila”!


Taylor Swift je oduševljena debi albumom Camile Cabello koji je poslušala kad i ostatak sveta, čak i ako je to mogla da uradi mnogo ranije!

“Taylor ga je čula kada je izašao,” kaže Cam, “Stvarno je ludo pogotovo sa Taylor, što imam priliku da inspirišem ljude dok i sama napredujem, a kada se pojavi neka nova pesma- oni su oduševljeni.” Taylor ne krije svoje oduševljenje prema Camilinom radu i smatra da je album odličan.

Tay je bila oduševljena pesmama “Never Be The Same” i “Real Friends”, a kada je izašao ceo album napisala je pismo Camili. Cam kaže da je pismo bilo preslatko i ne krije da je bila presrećna zbog njega. Kako Camila kaže pesma “Real Friends” joj je stvarno donela prave prijatleje u svetu muzike sa kojima se mnogo zbližila. Kako bi bilo da njih dve čujemo u nekom duetu?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Camila Cabello

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Camila se otvorila o svojoj anksioznosti: U meni su uvek postojale dve Camile!

2 thoughts on “Camila Cabello otkriva koje su omiljene pesme Taylor Swift sa albuma “Camila”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.