Camila Cabello: Album stiže početkom sledeće godine, spot za „Havanu“ će vas ostaviti bez daha!

Camila Cabello emotivno je prešla dug put od Fifth Harmonyja do svog debi albuma i spremna je da u njega uloži čitavu svoju dušu jer, kako i sama kaže, samo jednom će imati priliku da objavi debi album i zato još nije vreme da on izađe.

„Imam samo jednu priliku da uradim ovo i želim da bude perfektno. Trenutno imam pesme na koje sam preponosna ali ne želim album koji će imati otprilike četiri dobre numere. Album iz mojih snova je onaj koji je savršen u svakoj sekundi, da sve bude na istom nivou i zato mi treba ovako mnogo vremena“ priznaje Camila. „Spot za ’Havanu’ će biti neverovatno dobra stvar. Ta pesma je preuzela ulogu vodećeg singla jer ona zaista prikazuje mene i kulturu mog zavičaja, jako je lična i predstavlja moje ljubavno pismo svim ljudima odatle!“

Camila je upala u kandže muzičke industrije sa samo 15 godina, i sama priznaje koliko je to veliki izazov. „Prava sam srećnica jer oko sebe imam tim koji brine o meni, moja majka je stalno tu, moja porodica pruža ogromnu podršku. U ovom poslu sam primetila da mnogo ljudi gleda da zaštiti sebe, to je ljudska priroda. Ali ja sam našla ljude koji zapravo gledaju da zaštite mene, zato ja mogu da držim glavu u oblacima i iz zemlje snova izvučem umetnost, nastupe, tekstove“ otkriva Camila.

Pročitajte još  Uživao: Shawn Mendes proslavio 21. rođendan, Camila sve vreme bila uz njega!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Camila Cabello

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

One thought on “Camila Cabello: Album stiže početkom sledeće godine, spot za „Havanu“ će vas ostaviti bez daha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.