Camila Cabello: Pogrešila sam što sam album nazvala po sebi!

Camila Cabello: Pogrešila sam što sam album nazvala po sebi!

Camila Cabello je baš neodlučna! Pevačica je za svoj debi album imala jedno ime, pa je stavila drugo, a sad kaže da je i tad pogrešila, pa da danas ima tu mogućnost, nazvala bi ga na totalno treći način! Koliko joj to smeta, najbolje je objasnila u intervjuu za Billboard.

Govoreći o pet momenata koji su joj definisali godinu, Camila je spomenula upravo i to da joj se ne sviđa naziv svog debi albuma koji nosi njeno ime. “Moj album se zove Camila, ali više bih volela da se nosi naziv ‘Never be the Same’. Ja ću ga tako zvati! Jako mi je čudan naziv ‘Camila’, volela bih da ga nisam nazvala po sebi”, zaključuje ona.

Ako se ne sećate, Camila je prvo najavila da će joj se album zvati “The Hurting, The Healing, The Loving”, ali je to kasnije promenila, rekavši da se promenilo i stanje u njenom životu. Camili možda zvuči čudno, ali ostatku sveta to vrlo verovatno ne predstavlja nikakav problem!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Camila Cabello

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  MTV EMA 2018: Veliki trijumf Camila Cabelle, velika nepravda prema Ariani Grande!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.