Kendall Jenner otkriva: Slava me toliko guši da bih nekad volela da nestanem zauvek!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
21
Views:
135

Kendall Jenner je devojka koja svakog momenta mora da izgleda prelepo i spremno za kamere a osim što pripada ekipi Kardashiana, ona je i najveći supermodel na svetu. Sve ove činjenice donose joj ogromnu odgovornost!

„Život koji živim je neverovatan ali nije sve tako lako i morala sam da preuzmem odgovornost za mnogo više stvari nego moji vršnjaci“ priča Kendall. „Sav taj pritisak nekad ume da te ubije, a ja sam tip osobe koji poludi kada nešto ne ide po planu. Zato ponekad želim da se preselim na farmu u nedođiji i da ne pričam više ni sa kim!“

I Kendall se bori sa anksioznošću i ponekad postaje tako teško da želi da odustane od svega. „Često dobijam panične napade u sred noći. Sve je tako ružno ovih godina da ne znam odakle da počnem – svetu je potrebna ljubav, gde god da uđem na društvenim mrežama vidim kako ljudi govore grozne stvari jedni drugima, i takve negativne vibracije prosto moraju da te pojedu živog“ kaže Kendall. Čini se da je jako teško upoznati osobu bez strahova i nesigurnosti u ovim teškim vremenima!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Kendall Jenner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.