Leonin blog: 2017. godina iz ugla Jorgista

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
72
Views:
68

Zdravo svi! Znam da je 2018. godina već počela, ali nikada nije kasno se malo osvrnuti na prošlu godinu koja je bila predobra i koja je samo početak novih uspjeha, 2017. godina je bila krasna. A ja ću da je sada opišem sa stajališta jorgistasa.

Ako pitate jednog Jorgistu kakva je bila prošla godina, mi ćemo vam kao iz topa izbaciti nezaboravna i tek početak. Evo i zašto….

Ove godine smo od našeg Jorgita čuli mnogo mnogo nove muzike.
Ova godina je počela sa njegovom prvom solom pjesmom našeg idola Risky business, onda dolazi čuveni Summer soul koja nam je bila soul tokom summer😂 ali i sada tokom zime. Naravno ne možemo zaboraviti ni duete jedan sa Saakom Una noche te sa holandskim triom Kriss Kross Amsterdam, Gone is the night. Te ne možemo zaboraviti i covere koje je uradio Disney Pixar, Drive my car za Aute 3, te Besame mucho za Coco.

Onda svi sigurno možemo se sjetiti njegove radio promocije u USA gdje se borio za svoje mjesto tokom ljeta. A bio je i na manjim događanjima Billboard Music Awards, Radio Disney awards, Kids Choice awards mexico gdje je i nastupao, iHeartRadio events, Place To B award gdje je osvojio svoju prvu nagradu kao solo izvođač u Europi i mnogi drugi događaji.

Pročitajte još  Famoza music chart #47 - glasajte za PET omiljenih pesama svakog dana!

Vraćajući se godinu unazad Jorge se pojavljivao i na naslovnicama novina:Cliché Magazine, Vulkan Magazine i Bello Magazine.
Naravno ne smijemo ni zaboraviti njegovu prvu solo turneju gdje na žalost mi nismo bili, ali su svi Jorgisti jako ponosni na svog Jorgea. Čak je i sam R5 rekao da turneja u Europi ne bi bila toliko uspješna bez njega. A ove godine kreće i na samostalnu turneju gdje nas čeka spektakl, hoće li doći kod nas 🤔?
Svaki jorgistas, Pa i Jorge će reći da je 2017. godina bila fantastična i da je to samo početak. Šta li nas čeka u 2018. godini? Jorge je rekao svašta, za sada znamo samo za turneju, da li će možda doći i album?🤔

Za kraj ću reći da mi je jako drago što se nazivam jorgistas i da će on biti zauvijek u mom srcu, Jorgistas para siempre.
Volimo te Jorge i molim te dođi na Balkan!
LP LEONA

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, redakcija@famoza.net a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde.

2 thoughts on “Leonin blog: 2017. godina iz ugla Jorgista

  1. Da, prošla godina je barem bila glazbena godina… jer smo svi jedva dočekali Jorgeov prvi solo singl..

    Ps: Leona jja sam tebi uzvratila mail.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.