Camila Cabello potvrđuje: Na novom albumu će biti pesama o Shawnu Mendesu!

Camila Cabello je jako mlada i nije dugo u muzičkoj industriji kao solo izvođač, ali ona je već autor sopstvenih pesama bar jednim delom! Dakle, ona je ta koja se brine o tome u kom smeru će ići teme albuma i na šta će se fokusirati, a kako ona otkriva, na svoj drugi album staviće i pesme o romansi sa Shawnom Mendesom!

Cam je sa svog drugog albuma već predstavila pesme “Shameless”, “Liar” i “Cry For Me”, a kada gledamo i te tri pesme same, one imaju skroz različite teme! Takav će biti i kompletan album sudeći po Camilinim rečima, ali mesta ima i za ljubavne pesme o Shawnu! “Biće i tih pesama, ali nisu sve o njemu, obuhvatila sam ceo svoj život poslednje dve godine” rekla je Cam aludirajući i na prvu ozbiljnu vezu koju je imala sa Matthewom Husseyjem.

Camila kaže i da nije imala vremena za ljubav sve do 20. godine života jer je premlada počela da se bavi pevanjem! “Kao da sam tek sad konačno dobila šansu da budem obična osoba. Imala sam neko vreme za sebe, pre toga nisam imala vremena za ljubav jer sam uvek radila. Ovaj album je inspirisao početak zaljubljenosti, jer sam se na početku snimanja zaljubila” objašnjava ona, što svakako ima smisla jer album nosi naziv “Romance”.

Pročitajte još  Surova šala: Devojka napravila neprijatnu scenu nakon što ju je Shawn Mendes zaprosio! (video)

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Camila Cabello

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.