Potpuni raspad: Jamesa Charlesa napustili sponzori, prinuđen i da se iseli!

James Charles verovatno nije ni sanjao da će mu se svet potpuno raspasti nakon što je njegova nekadašnja prijateljica Tati Westbrook objavila 40-minutni video koji otkriva njegovu pravu, nimalo prijatnu prirodu. Ipak, gubitak preko tri miliona pratilaca je samo početak, jer stvari postaju sve gore svakog dana.

Kako se navodi, i njegovi dosadašnji sponzori ga napuštaju jer ne žele da budu deo negativne kampanje. U kakvoj je situaciji on najbolje nam govori to što je odlučio da se iseli iz svoje luksuzne vile koju sad iznajmljuje za oko 20.000 evra dok on očigledno živi na nekom daleko jeftinijem mestu.

Njegovo izvinjenje Tati u međuvremenu je postalo najomraženiji YouTube video sa 2,8 miliona dislajkova a eksperti tvrde da je James u svom obraćanju bio u potpunosti neiskren. U međuvremenu, fanovi ga se i javno odriču spaljujući njegove stvari, dok je njegova onlajn prodavnica privremeno zatvorena, a mušterije traže povraćaj novca za stvari koje su poručili.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/James Charles

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Potpuni raspad: Jamesa Charlesa napustili sponzori, prinuđen i da se iseli!

  1. Ne znam ko je gori u ovom slučaju, James jer je "aj zdravo" od čovjeka, poznati koji čim neko postane omražen, svi ga napuštaju. Ili ipak fanovi koji su uvijek tu za svoje idole, ali čim istina izađe na vidjelo, oni nikada nisu bili fanovi takve osobe 🙄.
    Ljudi su uistinu odvratna i nepovjerljiva bića, a da ne pričamo o licima i maskama koje posjeduju.

  2. Ne samo da nije ispao pravi prijatelj, nego je đubre od čoveka. Kad sam odgledala Tatin video, ostala sam zatečena. Hajde što je dečko gej, to nije problem nikakav niti ovim želim da kažem da jeste, ali on je bolestan. Ozbiljno smatram da James ima neki psihički poremećaj.. ako je istina sve što je Tati govorila, nije ni čudo što ga svi napuštaju. Ništa manje nije ni zaslužio.

  3. Meni se nije zgadio realno,bar ne do sada dok sam pročitala vijest o Ariani i njemu,slučajno naišla tu u preporukama,mislim,nisam ga nikad ni gotivila a ni imala loše mišljenje o njemu,vidjela sam vijest 100 puta,ali ovako ako je postupio Arianom,brate idi,idi što dalje od mojih očiju..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.