Ariana Grande dobila tužbu jer je objavila svoju sliku!

Ariana Grande dobila je poprilično neobičnu tužbu! Nju pred sud želi da izvede izvesni fotograf Robert Barbera jer tvrdi da je Ariana objavila fotografiju koju je on načinio, a da za to prethodno nije zatražila dozvolu od njega. Ari ne pomaže ni to što se na toj slici nalazi upravo ona!

Robert kaže da je jako povređen i da ćemo samo 25.000 dolara koliko traži od Ariane pomoći da on ponovo normalno funkcioniše, jer na toliko procenjuje štetu koju je pretrpeo. Interesantno, Ari je obrisala spomenutu sliku, a njoj je bila Ari kako nosi providnu torbu iz svoje “Sweetener” kolekcije.

Ako se ne sećate fotke, treba reći da ju je Ari objavila još avgusta 2018. godine, a imala je preko tri miliona lajkova pre nego što je uklonjena. Fotografi inače nisu veliki obožavaoci Ariane Grande, naročito nakon što im je ona zabranila da objavljuju slike sa turneje pre nego što ih ona pogleda i da dozvolu.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.