Sunčicin blog: Pesme i spotovi koji su nedavno izašli!

Ćaos, ponovo. Sunčica je i tu sam sa svojim 113. po redu blogom. Znam da sam rekla da će nekoliko blogova biti o filmovima i serijama, ali jednostavno sam baš imala inspiraciju za ovaj blog, pa sam zato pre toga ovaj napisala. Naravno, kao i sve svoje dosadašnje blogove, i ovaj ću započeti sa nekoliko uvodnih reči a zatim prelazimo i na samu temu ovog bloga.

Dakle, više ni sama ne znam koji su po redu ovo noviteti. U svakim do sada sam već objasnila o kakvim je pesmama ovde reč, no ponoviću na samom početku to da su sve ove pesme (i spotovi) u trenutku kada pišem ovaj blog i da, možda će proći i po neka nedelja a možda čak i koji mesec dok ovaj blog stigne na red, pa možda budu malo starije pesme, no nema veze, nije to tako mnogo vremena svakako. Pred vama je 15 noviteta, kao i uvek koje nisam ređala ni po kakvom redosledu, već sam ih potpuno nasumično nabrajala. Ima svega, i K-Pop pesama, i Latino i stvarno svega! Neću više dužiti sa ovim uvodnim delom, već hajde da pređemo na samu temu ovog bloga.

Ariana Grande – Needy

Krećemo sa pesmom sa najnovijeg albuma Ariane Grande (inače, jedan od mojih prethodnih blogova je bila recenzija tog albuma). Jedna od mojih trenutnih favorita sa albuma, a takođe, stvarno sjajna pesma.

Lil Baby, Gunna – Close Friends

Zatim jedna super pesma za koju sam bukvalno danas saznala skroz slučajno, ,,iskočila” mi je u preporukama na YouTube-u ali bukvalno je strava pesma.

Zedd, Katy Perry – 365

Jedna za mene potpuno neočekivana saradnja, ali kojom sam oduševljena. Pesma je inače danas doslovno izašla i ceo dan je slušam, odlična je.

Meek Mill – Going Bad ft. Drake

Nisam sigurna, ali mislim da sam čak ovu pesmu pominjala već u nekim prethodnim blogovima. Svakako, pre par dana je dobila i spot, pa sam htela da je ovde najbrojim. Super je.

Kim Petras – 1,2,3 Dayz Up ft. SOPHIE

Još jedna vrhunska pesma za koju sam potpuno nasumično saznala, kada sam tražila neke novije pesme. Osvežavajućeg ritma je zaista.

Ariana Grande – Ghostin

Jedna od najdivnijih pesama koje sam ikada čula, a nalazi se na Arianinom novom albumu. Toliko o njoj.

Russ – Serious

Zatim jedna baš opuštajuća pesma, lagana i zanimljiva, koja je juče dobila i spot (u trenutku kada pišem ovaj blog).

Wisin & Yandel, Romeo Santos – Aullando

Evo još jedne pesme koja je izašla nešto ranije ali je danas dobila i spot. Extra pesma je u pitanju.

Avril Lavigne – D. Blonde ft. Nicki Minaj

Jedna baš interesantna pesma koja je potpuno neočekivana saradnja takođe. Inače novi album Avril izlazi sutra, pa evo dotle jedne pesme sa njega.

DREAMCATCHER – PIRI

K-Pop grupa DREAMCATCHER predstavila je novi extended play juče, a sa albuma se izdvaja ovaj stvarno dobar singl.

Ciara – Greatest Love

Ciara je još prošle godine najavila svoj novi album, a kao jedan od mogućih singlova naći će se i ova pesma koja je izašla pre neki dan.

Becky G – Little Black Dress

Onda, pesma Becky G koja je inače izašla pre par nedelja, konačno je dobila i ekranizaciju i spot je izašao juče (opet, u trenutku kada pišem ovaj blog).

Normani – Waves ft. 6LACK

Zatim još jedna pesma koja je izašla nešto ranije, ali sada već pre jedno 2 meseca, a u pitanju je jedan od singlova Normani koji će se možda naći na njenom debitantskom albumu.

HWA SA – TWIT

Sledeću pesmu izvodi članica K-Pop grupe MAMAMOO, a izašla je takođe juče, a pesma zvuči fantastično.

ITZY – DALLA DALLA

I za kraj ovog bloga, jedna fenomenalna pesma za koju ste vrlo verovatno čuli, a u pitanju je debitantska pesma K-Pop grupe ITZY, koja zvuči top.

I to bi bilo sve što se tiče mog 113. bloga, nadam se da vam se dopao. Očekujte od mene vrlo brzo novi blog. Nadam se da vam je bilo interesantno za čitanje i da ste makar malo podstaknuti da poslušate neku od ovih pesama (ako već niste). Koji su vaši omiljeni noviteti? Naravno, to mogu biti i neki van ove liste. Napišite u komentarima. Puno pozdrava, Sunčica.

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, [email protected] a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.