Ni zvezde ga ne podržavaju: James Charles izgubio milion subscribera zbog svađe sa Tati Westbrook!

James Charles je jako popularan jutjuber, ali njegova svađa sa koleginicom jutjuberkom Tati Westbrook odjeknula je kao bomba i što više ljudi pričaju o njoj, to je jasnije da skoro svi drže stranu Tati, a to pokazuje i činjenica da je James ovih dana izgubio čak milion subscribera na svom kanalu što uopšte nije mala brojka.

Naime, ova žestoka svađa počela je nakon što je Tati Westbrook javno na svom kanalu pokazala da više nije prijateljica Jamesa Charlesa i da su se njih dvoje žestoko posvađali, a sve o tome rekla je u 43-minutnom videu „Bye, Sister“ koji je izazvao burne reakcije! Tati se oseća kao da ju je James izdao zbog jedne promocije vitamina koji su suparnici sa Tati, a James je kasnije i javno izvinio, ali to nije sprečilo činjenicu da on konstantno gubi pratioce!

Sudeći po rečima Newsweeka, među ljudima koji više ne prate Jamesa Charlesa nalaze se i važna imena poput Miley Cyrus, Shawna Mendesa, Kylie Jenner, Katy Perry, Demi Lovato i devojke Belle Thorne, Tane Mongeau – ukoliko niste uspeli da ispratite ovu situaciju a ljubitelji ste Jamesa ili Tati, pogledajte Tatin video o čitavoj situaciji!

https://www.youtube.com/watch?v=PoVZg4KjRxU

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/James Charles

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Još problema za nju: Tati Westbrook napadala videe jutjubera o drami sa Jamesom Charlesom!

2 thoughts on “Ni zvezde ga ne podržavaju: James Charles izgubio milion subscribera zbog svađe sa Tati Westbrook!

  1. Prvo, izgubio je preko dva miliona trenutno i pitanje je ko će prvi dobiti 10 miliona, Tati ili James.
    Drugo, on je također pokušao natjerati čovjeka da misli da je gay, što je također jedan od razloga silnog gubitka pretplatnika, a Tati to isto spominje u svom videu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.