James Charles prezahvalan PewDiePieu na podršci!

Čitava drama vezana za Jamesa Charlesa lagano jenjava kako se čini, a dok je James na stubu srama, njegov još slavniji kolega Felix PewDiePie Kjellberg morao je i sam da se uključi i pozove na razum. Iako on baš i nije previše branio Jamesa, ovaj mu se zahvalio na rečima koje je uputio javnosti.

Kako PewDiePie kažu u svom videu, video koji je snimila Tati verovatno je bio dobar šamar za Charlesa kome očigledno treba otrežnjenje, ali sa druge strane, on ne vidi zašto je Tati morala da čitavu ovu priču gurne u javnost. “U ovom momentu, sve je postalo baš naporno. Ako ovo nastavi da se razvlači, poludeću!”

On ističe i da razume Tati koja je jako povređena time što je James odlučio da napravi ugovor sa njenim glavnim konkurentom, ali i dalje smatra da ona nije trebalo da izlazi u javnost jer je Jamesova karijera trajno oštećena.

James se zahvalio PewDiePieu rečima, “Hvala ti Felixe za videe koje si napravio o ovoj situaciji. Mnogi mi znači to što si video šta se dešava, a savet koji si dao u svom drugom videu mi mnogo pomaže i cenim ga. Hvala ti.” Iako upravo PewDiePie ima crne prognoze, biće da je zaboravio na kratko pamćenje interneta, pa James već sad vraća svoje pretplatnike. Na internetu baš važi ono, “Svako čudo za tri dana!”

Pročitajte još  "Smeće": Najpopularnijem YouTuberu sveta uopšte se ne sviđa srpska pesma na Eurosongu!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/PewDiePie

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.