James Charles vratio sve pratioce, vređao Tati na zabavi kod Kylie Jenner!

Stvari na internetu se menjaju jako brzo! Pre samo par dana svi su bili složni da je karijera Jamesa Charlesa završena nakon što je gubio stotine hiljada pratilaca svakog dana, a protiv njega su se okrenuli i sponzori odnosno slavne ličnosti. Međutim, situacija je danas potpuno drugačija!

Charles je na sve optužbe svoje nekadašnje prijateljice Tati odgovorio u videu “No More Lies” gde je čak objavljivao i prepiske za Tati koje pokazuju da ona baš i nije govorila istinu. Od tad, on je već povratio tri miliona izgubljenih YouTube pretplatnika, zvezde poput Zare Larsson su mu se izvinile a Kylie Jenner pozvala ga je na svoju zabavu na kojoj se i pojavio prošle noći!

On je tad i uzvratio Tati time što je objavio video sa zvezdama društvenih mreža Nikitom Dragun i Gabrielom Zamorom, a kojeg Tati takođe ne podnosi. Oni su objavili video uz pesmu Iggy Azaleae pod nazivom “Started” i to deo gde ona repuje, “Počinješ da govoriš da ti je žao, ali za*ebi to/Hejtovala si, ali voliš moje bogatstvo”. Tati je u međuvremenu rekla da je završila sa ovom pričom i da se povodom nje više neće oglašavati.

James Charles throws shade toward Tati Westbrook from Virginia Glaze on Vimeo.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/James Charles

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ari, BTS, Billie, Camila Shawn: Stigao je YouTube rewind, ali je ponovo ispljuvan!

One thought on “James Charles vratio sve pratioce, vređao Tati na zabavi kod Kylie Jenner!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.