Već izgubio više od tri miliona: James Charles nastavlja naglo da gubi pratioce, još zvezda staje na stranu Tati Westbrook!

James Charles i Tati Westbrook ovih dana su glavna vest kad su u pitanju svađe influensera, a sve je počelo Tatinim videom „Bye Sister“ u kom ona skoro 45 minuta priča o tome kako ju je James izdao i ukazuje na probleme koje jutjuber pravi, čak i incidente sa seksualnostima ljudi, tako da skoro svi staju na njenu stranu i James konstantno gubi subscribere, čak preko tri miliona ljudi odlučilo je da prestane da ga prati!

Na YouTubeu u ovom trenutku postoji čak i live video u kom možete pratiti kako se broj pratilaca menja kada su James i Tati u pitanju, i ako ste ovih dana pratili šta se dešava, primetili ste da je James samo gubio dok je Tati samo dobijala, i iako James u ovom trenutku ima više pratilaca od Tati, vrlo je verovatno da će se njih dvoje izjednačiti jer je James izgubio čak tri i po miliona za sad!

Osim zvezda koje su već iskazale svoje negativno mišljenje o Jamesu Charlesu, sada se oglasio i beauty vloger Jefree Star, koji kaže da je James „opasnost“ za društvo i time samo dolio ulje na vatru! „Postoji razlog što je Nathan zabranio da James ikada uđe u našu kuću ponovo. Postoji razlog što ga nisam video još od Tatinog rođendana u februaru. On je opasnost za društvo. Sve što Tati govori je istina“ napisao je on. Ovo definitivno neće pomoći Jamesu da se izvuče!

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  I Zara Larsson otkriva istinu o Jamesu Charlesu: Hteo je da mi otme dečka!

Foto: Instagram/James Charles

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.