Pogledajte kako je izgledalo snimanje spota za „break up with your girlfriend, i’m bored“ Ariane Grande!

Ariana Grande trenutno je najaktuelnija zvezda na svetu zahvaljujući albumu „Thank U, Next“ o kom se neprestano priča, a na sve to pevačica je još dobila i prvi Grammy u karijeri za album „Sweetener“, tako da odlično prolazi i Arianin novi singl „break up with your girlfriend, i’m bored“!

Ova pesma sa interesantnim nazivom dobila je spot istog dana kada je objavljen čitav album „Thank U, Next“ a sada je Ari postavila i video „behind the scenes“ tako da možete pogledati kako je čitavo snimanje izgledalo i čuti još neke zanimljivosti o ljubavnom trouglu iz spota i o scenama u bazenu i na terasi! Kako vam se dopada video?

Autor: Famoza.net

Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Famoza music chart #221 - Glasajte za pet omiljenih pesama!

One thought on “Pogledajte kako je izgledalo snimanje spota za „break up with your girlfriend, i’m bored“ Ariane Grande!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.