Pogledajte kako je izgledalo snimanje spota za „break up with your girlfriend, i’m bored“ Ariane Grande!

Ariana Grande trenutno je najaktuelnija zvezda na svetu zahvaljujući albumu „Thank U, Next“ o kom se neprestano priča, a na sve to pevačica je još dobila i prvi Grammy u karijeri za album „Sweetener“, tako da odlično prolazi i Arianin novi singl „break up with your girlfriend, i’m bored“!

Ova pesma sa interesantnim nazivom dobila je spot istog dana kada je objavljen čitav album „Thank U, Next“ a sada je Ari postavila i video „behind the scenes“ tako da možete pogledati kako je čitavo snimanje izgledalo i čuti još neke zanimljivosti o ljubavnom trouglu iz spota i o scenama u bazenu i na terasi! Kako vam se dopada video?

Autor: Famoza.net

Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Decembarska muzička plejlista

One thought on “Pogledajte kako je izgledalo snimanje spota za „break up with your girlfriend, i’m bored“ Ariane Grande!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.