Povratak vlogovanju: Pogledajte kako je izgledalo snimanje Tininog spota za pesmu “Te Quiero Más”!

Tini Stoessel se vratila vlogovanju nakon duže pauze i u novom videu nam je pokazala kako je izgledalo snimanje njenog novog spota za pesmu “Te Quiero Más” koji je za samo nedelju dana dostigao skoro sedam miliona pregleda!

Martina nam je otkrila kako su svi morali da ustanu u pet ujutru kako bi bili spremni za snimanje spota. Kao što svi možemo da pretpostavimo, sve je mnogo drugačije iza kamere, a pod tim možemo reći da je scenografija sjajno odrađena!

Nacho, pevač koji je snimio ovu pesmu sa Tini imao je samo pohvalne reči za nju i priznao je da je veoma iznenađen koliko je Tini talentovan izvođač i nada se da će biti još prilika da sarađuje sa njom.

Pevačica je za kraj tražila ružine latice umesto običnog efekta kiše, a kada je snimanje u potpunosti završeno bila je toliko umorna da nije znala koliko vremena su proveli na snimanju. Mi vam preporučujemo da pogledate ovaj video, jer ćete videti zanimljive detalje sa snimanja.

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Martina Stoessel: Obožavam da upoznajem moj fandom u Evropi!

6 thoughts on “Povratak vlogovanju: Pogledajte kako je izgledalo snimanje Tininog spota za pesmu “Te Quiero Más”!

  1. Pjesma je super, sviđa mi se zato što me vraća u ljeto?.
    Zna li itko šta na našem jeziku znači Te Quiero Más?

  2. jesam, odmah jučer sam ga pogledala… 🙂 Tini je talentirana i profićka je.. 🙂 I oduševljena sam pjesmom kao i spotom… 🙂 Kao i uvijek… Tinin i Jorgeov trud nije bezvezan… 🙂 zato ih volim.. #TeQuieroMas mi Tini..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.