Neverovatno: Pogledajte kako je nastao spot “No Tears Left To Cry” Ariane Grande! (video)


Ariana Grande predstavila je spot za pesmu “No Tears Left To Cry” za koji nam je sinoć objavila i jedan video sa njegovog snimanja koji nam samo dokazuje da snimanje ovakvog spota uopšte nije bilo lako!

Spot je sniman nekoliko dana, a u snimku su nam predstavljeni snimci iz studija gde možemo videti veliko platno koje je pomoglo pri montaži spota kada su u pitanju scene iznad samog grada. Kao što smo mogli da vidimo Ari je sve vreme nosila štikle na snimanju spota i izvodila je razne akrobacije na stepeništu koje je visilo u vazduhu. Prikazane su nam i još neke scene sa početka spota, gde su kamere iz raznih uglova doprinele odličnom videu i iluzijama u njemu.

Kako i sam režiser spota navodi sama pesma ima optimističnu poruku, a to je gde god krenuli u životu uvek moramo opet da pronađemo tlo. Ovo je samo prvi deo u kome nam Ari prikazuje kako je nastao njen novi spot, a kako navodi uskoro stiže i drugi deo sa seta “No Tears Left To Cry”.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Super ideja: Amerisa šalje kviz o porodici Grande!

3 thoughts on “Neverovatno: Pogledajte kako je nastao spot “No Tears Left To Cry” Ariane Grande! (video)

  1. Obozavam Ari,ona se bas trudi,ima prelep glas i preslatka je
    #Arianator4ever

  2. iskreno me ni ne cudi zasto je trebalo toliko vremena da izadje spot i pesma

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.