Epsko veče: Tom Odell zapalio Halu sportova!

Vanserijski talentovan mladi pevač Tom Odell sinoć je održao koncert u Hali sportova i zapalio je u pravom smislu te reči – iz publike smo mogli videti upaljače, svetla i kako se početak koncerta bližio, gužva oko bine i uzbuđenje fandoma raslo je do usijanja! Nije ni tajna da Toma nije dočekala rasprodata Hala spotova, ali atmosfera koju je publika stvorila sinoć nije dozvolila da se uopšte oseti da postoje slobodna mesta u publici!

Negde oko 20.30 časova na scenu je izašao Tom Speight kao predizvođač koji je svojom sjajno muzikom zagrejao publiku za šou koji je tek usledio nekih sat vremena kasnije. Ono što smo kasnije saznali jeste da je ovaj pevač odlučio da časti publiku svojim muzičkim materijalom, odnosno albumima sa kojima će bez sumnje, pored nastupa pre zvezde večeri, steći još publike.

Energija Toma Odella je nešto nesvakidašnje i u to smo se uverili sinoć kada smo posetili njegov koncert u Hali sportova! Pevač je skoro sve vreme proveo za svojim klavirom svirajući i pevajući istovremeno uz energične pokrete i posebno su nas oduševili momenti u kojima se Tom penjao na klavir, udarao u ritmu i čak bacao stolicu!

Tom je nedavno u intervjuu za Famozu i Hej obećao da će sigurno naučiti neke reči i na srpskom jeziku, što je definitivno i ispunio prošle večeri kada se obratio publici! Mladi Britanac je tako veoma iznenadio publiku sinoć rečima “Volim vas”, “Dobro veče” i “Kako ste” koje je sjajno izgovorio, gde ga je publika nagradila aplauzom!

Pročitajte još  Famoza i Hej intervju sa Tomom Odellom: Obećavam da ću učiti srpski!

Atmosfera je definitivno bila na vrhuncu kada je Tom pevao pesmu “Hold Me” i otrčao do leve tribine i popeo se na šank pevajući sa fanovima, i publika se u sekundi prebacila na levi deo hale jureći ka njemu, a on je dao mikrofon devojkama koje su mu bile najbliže i sa njima nazdravio čašom piva!

Autor: Famoza.net

Foto: Valentina Krstić, Milica Jovanović

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Latest posts by Valentina Krstić (see all)

Pročitajte još  Najbolja koncertna godina do sad: Koje mlade zvezde nam dolaze u 2019?

3 thoughts on “Epsko veče: Tom Odell zapalio Halu sportova!

  1. Vjerovatno su sacekali da prodje njegov koncert pa da najave Karolin.Bar se nadam da je tako

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.