Procurela tajna: Ari i Nicki Minaj snimile spot za “Side to Side”!

Minaj_And_Grande

Ariana Grande i Nicki Minaj u najvećoj tajnosti su pokušale da snime spot za pesmu “Side to Side” ali sve je procurelo u javnost nakon tvita koji je objavila plesačica Brooke Nicolle.

Ona je tako na svom Twitteru objavila poruku koja glasi: “Čitav dana sam provela na snimanju sa Arianom Grande i Nicki Minaj” a dodala je i emodži filmske kamere, čisto da potvrdi kako je reč o spotu! S obzirom da su njih dve zaista i snimile duet pod nazivom “Side to Side” koji se nalazi na Arinom albumu “Dangerous Woman”, rekli bismo da se sigurno radi o tome!

Brooke je izgleda ubrzo shvatila šta je uradila pa je deaktivirala svoj Twitter, međutim, Arianatori su pre toga već uspeli da da zabeleže njen tvit! Za očekivati je zato da se Ari i Nicki ubrzo oglase a premijera spota morala bi da se desi pre kraja jula. Za ovu informaciju posebno se zahvaljujemo Vanji Gogić 🙂

IMG_8416

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ne zaboravlja fandom: Ariana Grande se oprostila od Arianatorke koja je izgubila bitku sa rakom

3 thoughts on “Procurela tajna: Ari i Nicki Minaj snimile spot za “Side to Side”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.