Naporan dan: Pogledajte kako je izgledalo snimanje spota “Princesa” Tini Stoessel i Karol G! (video)


Prošlog petka Martina Stoessel je predstavila pesmu i spot “Princesa” koje je snimila sa Karol G, a kako je pevačica najavila u intervjuima u toku prethodne nedelje, sada nam otkriva šta se dešavalo iza kamera!

Tini nam u ovom videu otkriva da je snimanje spota počelo rano ujutru, a završeno je negde oko ponoći, ali kako su svi i više nego zadovoljni rezultatom snimanja, sigurno ne žale naporan dan koji su proveli na snimanju. Scene koje su zahtevale najmanje vremena bile su prva i poslednja scena u spotu gde smo Tini mogli da vidimo kako leži na krevetu, pa su zato te scene i snimljene među prvima. U ovom videu u prilici smo da vidimo i Karol G koja je zadovoljna kako su ispale njene scene, ali isto tako ističe da je presrećna što je ovakvu pesmu i spot snimila sa Martinom.

Kada je Karol G snimila sve scene u kojima je bilo predviđeno da se pojavi, otišla je sa snimanja, dok je Tini ostala do kraja dana da završi započet posao. Ostatak scena Tini je snimala sa Juanom, pa Argentinka na simpatičan i smešan način pokušava da objasni značenje jedne od scena u spotu.

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Stiže za par dana: Šta do sada znamo o spotu "22" Martine Stoessel?

4 thoughts on “Naporan dan: Pogledajte kako je izgledalo snimanje spota “Princesa” Tini Stoessel i Karol G! (video)

  1. Video je savršen!! Bilo je koliko vidim jako zanimljivo i uzbudljivo na snimanju

  2. Tini je u danasnjem intervjuu izjavila da je promo turneja njenog drugog albuma u toku, nadam se da niste zaboravili na nas Tiniste 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.