Svašta nam je otkrio: Pogledajte Famoza intervju sa Isacom Elliotom!

Kao što znamo, Isac Ellit je krajem maja posetio naš region gde je održao promotivne nastupe u Zagrebu, Ljubljani i Beogradu, a upravo je dolazak u glavni grad Srbije Famoza ekipa iskoristila da uradi koliko znamo, jedini video intervju sa njim!

Naša Jelena Kosara imala je priliku da Isaca pita o utiscima sa turneje, sazna šta on misli o fandomu koji ima na ovim prostorima, ali i otkrije svoje buduće planove! Tokom intervjua, videćete i par kadrova sa samog koncerta, ali i druge zanimljive momente, poput toga kako je Jelena učila Isaca naš jezik, a on nju finski!

Ne moramo ni da posebno napominjemo koliko je Isacov dolazak bitan za neke naredne koncerte i jako smo zadovoljni što je on toliko oduševljen podrškom! Ovaj video je već prosleđen njemu i njegovom timu, a nadamo se da će vam se dopasti, kao i vama!

Autor: Famoza.net
Foto: Nikola Dolapčev

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Uskoro u Hrvatskoj, Sloveniji, a možda i Srbiji: Upoznajte Isaca Elliota!

3 thoughts on “Svašta nam je otkrio: Pogledajte Famoza intervju sa Isacom Elliotom!

  1. Famoza!!! Karol je izbrisala A Bailar sa kanala jučer/prekjučer 😭😭😭

    1. Možete li vidjeti mesto oko toga, nekako se nadam da su je hackovali i da ona nije obrisala A Bailar 😭😭😭😭

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.