Voditelj poručio Taylor Swift: Stvarno je vreme da se istuširaš! (video)

Taylor Swfit je u nedelju pevala pred 26.000 u velškom gradu Svonsiju a nakon nastupa, dala je i kratak intervju za BBC koji se završio krajnje neobično – komentarom voditelja da je njoj potrebno kupanje!

“Mislim da je potrebno da se istuširaš sad”, rekao je on, jer je Tay posle nastupa u trajanju od pola, a po velikoj vlažnosti bila “gola voda”. “Ne vređa me što si to rekao. Trenutno se mnogo toga dešava, a ništa nije dobro”, poručila mu je Taylor.

Internet ipak voli dramu, tako je bilo Swiftieja koji su komentarisali da je ovo bilo ružno, kao i da je ovo bio prvi intervju Tay posle dve godine, pa je vreme moglo biti iskorišćeno i pametnije. Ipak, čini se da ovde stvarno nije bilo loše namere, a i da se muzičarka nije naljutila!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  „Kao da već žive zajedno“: Taylor Swift već dugo u stanu Joea Alwyna u Londonu, stvari postaju ozbiljnije?

5 thoughts on “Voditelj poručio Taylor Swift: Stvarno je vreme da se istuširaš! (video)

  1. Uopšte nije pogrešio, zaslužuje žena da se otušira, osveži, odmori nakon nastupa-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.