Ples po kiši: Spot Lady Gage i Ariane je spektakl!

Ranije danas Lady Gaga i Ariana Grande objavile su pesmu “Rain On Me”, a već večeras oko 19h po našem vremenu stigao je i spot koji nema sumnje da će lagano beležiti stotine miliona pregleda! Kao i pesma, i ovaj spot je prepun energije dok dve slavne devojke plešu po kiši i izgledaju fantastično!

Naš najjači utisak jeste da je neverovatno koliko brzo prođu ova tri minuta, a to je možda i najbolje svedočanstvo koliko je video dobar! Ova pesma inače šalje sjajnu poruku, s obzirom na stihove “I’d rather be dry, but at least I’m alive” (Radije bih da budem trezna, ali makar sam živa), što se odnosi na probleme sa alkoholom koje je Lady Gaga imala pre nego što je odbacila to “zadovoljstvo” i odlučila da može i bez toga!

Upravo zbog svojih loših navika, Gaga je dugo odbijala da se približi Ari! “Bila je tako uporna! Stalno je pokušavala da mi postane prijateljica. Mene je bilo sramota da se družim sa njom, jer nisam htela da svoju negativnost prenosim na osobu koja je tek počela da ozdravlja i koja je tako lepa”, rekla je Lady Gaga u jednom radio intervjuu, prenosi E! News. “Na kraju mu je ona provalila! Rekla mi je, ‘Kriješ se od mene’, a ja sam odgovorila, ‘Krijem se, stvarno se krijem.’ Tad je naše prijateljstvo procvetalo.”

Pročitajte još  Arianatorka Karla nam šalje novi video poziv Ariani da dođe u naš region!

Lady Gaga kaže da se osim alkohola rešila i još jedne užasne navike, a to je korišćenje marihuane. Ona priznaje da joj je život bolji otkako se odrekla toga i dopustila svom organizmu da se opravi. “Pušila sam dok sam snimala album”, priča ona. “Kad sam ga završila, samo sam prestala. To je bilo bizarna, ali prelepa stvar koja mi se desila, meni je muzika pomogla da ozdravim. Sad se moram naučiti da oprostim sebi što sam se kažnjavala. Mučila sam sebe i to je bilo nezdravo”, zaključuje ona.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Ples po kiši: Spot Lady Gage i Ariane je spektakl!

  1. Ovo je neverovatno! Bukvalno je ovo najlepsi spot koji sam videla i mnogo me iznenadilo kad sam videla da Ariana ima pustenu kosu! Prelepo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.