Verovali ili ne: One Direction tek sad imaju prvi spot za milijardu pregleda!

Iako su definitivno daleko najpopularniji bojbend u poslednjih deset godina sa bezbroj rekorda, zvuči gotovo neverovatno da su One Direction tek sad postali deo “kluba milijardu”, jer imaju spot koji je prešao toliko pregleda na YouTubeu. Naravno, u pitanju je video za “What Makes You Beautiful”!

Doduše, prilično je neobično da najstariji spot momaka ima i najviše pregled, pogotovu jer se pojavio baš davno, u vreme kad je YouTube bio daleko nepoznatiji, a broj korisnika interneta neuporedivo manjih nego danas. Ipak, ovo pokazuje koliko je ova pesma važna fandomu!

I dalje ostaje prilično neobično da momci nemaju više hitova sa milijardu pregleda, ali opet, činjenica da ih već dugo nema na sceni sve to najbolje objašnjava. Možda jednog dana kad ponovo budu zajedno, padne još neki rekord!

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  "Potreban nam je odmor": Liam Payne najavljuje da 1D ide na pauzu!

2 thoughts on “Verovali ili ne: One Direction tek sad imaju prvi spot za milijardu pregleda!

  1. Stvarno je nevjerovatno da su tek sada došli do milijardu pregleda.
    Vjerujem da kada se vrate (ako) da će prva pjesma vjerovatno oboriti sve rekorde, jer ipak jedan je ONE DIRECTION ❤.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.