Lana Del Rey brutalno iskreno o najvećim zvezdama i svojoj muzici, na meti uvreda da je rasista!

Lana Del Rey je jedna od tih zvezda koje prosto ne možete da uporedite ni sa kim – ona ima svoj fazon, “fura” ga od početka karijere i nikad je nije zanimalo da li se to nekome dopada ili ne, a dovoljno lagodno živi da joj u životu nije presudno koliko će muzike prodati, već je radi za svoju dušu. Lana sve piše sama, a njene pesme često imaju kontroverzne priče o vezama u kojima je žena maltretirana, ili mora da čini razne stvari da bi preživela, ali Lana je konačno imala potrebu da odbrani ove teme i pokaže kako nije jedina koja se bavi kontroverzama!

“Sada kada Doja Cat, Nicki Minaj, Beyonce, Ariana, Camila, Cardi B imaju pesme broj jedan o tome kako su seksi, ne nose odeću, je*u se, varaju i slično, zašto ja ne mogu da pevam o lepoti zaljubljenosti čak i ako veza nije savršena, ili o plesanju za novac, ili o čemu ja želim a da me ne prozivate da uzdižem nasilje?” poručila je Lana brutalno iskreno u podužem Instagram postu.

View this post on Instagram

#fuckoff

A post shared by Lana Del Rey (@lanadelrey) on

“Sita sam pevača i pisaca koji me prozivaju da uzdižem nasilje a ja sam samo osoba koja peva o realnosti i vezama koje su stvarne i postoje širom sveta. Patetčno je da se priča da ja vučem žene unazad danas kada žene smeju o svemu ovome da pišu. Bila sam iskrena o vezama u kojima sam bila. I nemojte mi reći da nisam feminista – samo je važno da postoji mesto i za žene koje ovako posmatraju stvari” nastavlja ona, naglašavajući i feminizam preko kog se u 21. veku mnoge žene brane i u njemu nalaze razlog da kritikuju ovakve ličnosti.

Pročitajte još  Lana Del Rey - Music To Watch Boys To

Lana će nastaviti da priča o ovoj temi i u svojoj knjizi poezije na kojoj radi, a okačila je i gif iz svog filma “Tropico” u kom glumi striptizetu i napisala je u opisu “Od***ite”. Lanu očigledno nije briga za uvrede jer zna da je zaista u pravu, ali se u medijima sad pojavljuju objave da je ona rasista jer je pomenula više žena tamne boje kože, što je takođe prokomentarisala kao “bolesno” jer je samo nabrojala zvezde koje najviše voli, i da je poenta ponekad da vam se istina ne dopadne jer je iskrena. Moramo reći da je Lana u pravu i da u 21. veku ni za žene ni za muškarce ne treba da postoji tabu tema, jer je muzika dovoljno slobodna od stereotipa i problematike koja bi trebalo odavno da bude u prošlosti!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Lana Del Rey

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Novi video Ariana Grande je u top pet u Hrvatskoj, Srbiji i BiH!

3 thoughts on “Lana Del Rey brutalno iskreno o najvećim zvezdama i svojoj muzici, na meti uvreda da je rasista!

  1. ja mislim da su svi previše toksični i da su napali lanu bez razloga, jer gdje jim je razlog? lana nije uvredila nijednu, ona je samo spomenula ostale pevacice. i ja mislim da je lana u pravu, jer sav ta njen rad je underrated. i aboslutno ne mogu da verujem koliko su danas ljudi na tok svetu bezobrazni, samo zeliju dramu jer nemaju nista pametno da rade. i bas mi je smesno da nisu ni procitali sta je lana mislila jego su je napali jer je spomenula njene fav artiste.
    people.dont.get.it

    -inace famoza najbolji ste!

    1. Iskreno, pa sto da su underrated ne treba druge artiste spominjati da dobije vise pregleda. Da istina je da dobiva hejt ali dobivaju i drugi pjevaci ne moze ona sada reci da hejt koje one dobivaju su manji samo zato sto imaju number 1 hitove ili da su njihove pjesme manje kvalitete. Ne moze ona usporedivati svoje pjesme sa osoba potpuno razlicitog zanra…!

  2. Ne mislin da je tim prozvala nekoga, ali samo me zanima zašto je Arianu unfollowala, a prati njen Fanpage (Arianin)?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.