Padaju rekordi: Blackpink objavile spot za “Ddu-Du Ddu-Du”

K-pop scena je u ovom momentu više nego samo BTS – uzmimo za primer devojke iz sastava Blackpink koje prosto rasturaju svojim novim singlom, “Ddu-Du Ddu-Du” a koji za manje od tri dana već ima 56 miliona pregleda!

Ovaj spot ostavlja fantastičan vizuelni utisak a sve četiri izgledaju fenomenalno u mnoštvu raznobojnih, glamuroznih kombinacija! Ovo je prava esencija k-popa, kombinacija rer i r&b-a i neobičnog ritma. Spot je inače za 10 sati već bio stigao do 10 miliona pregleda, na 20 miliona je bio za samo 13 sati a 30 miliona je prešao za manje od dana!

“Ddu-Du Ddu-Du” zauzima prvo mesto u čak 44 zemlja sveta na iTunes listama i to uključujući Rusiju, Mađarsku, Švedsku, Dansku ili Grčku! Ne sumnjemo da bi i Srbija i Hrvatska bile na toj listi da iTunes posluje u našim zemljama.

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot/YouTube

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Jennie oduševila brojnim gostima u Instagram live-u!

One thought on “Padaju rekordi: Blackpink objavile spot za “Ddu-Du Ddu-Du”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.