Lady Gaga i Ariana Grande kao meteorolozi najavljuju kišu! (Video)

Pesma Ariane Grande i Lady Gage “Rain On Me” za Gagin novi album “Chromatica” očigledno je pun pogodak u očima publike, jer pesma je širom sveta broj jedan na top listama, na YouTubeu za nepunih pet dana ima preko 50 miliona pregleda, a u trenutku kad ovo pišemo, u Srbiji je šesta u trendingu, tako da je volite i vi! “Rain On Me” ima interesantan naziv koji je inspirisao Ari i Gagu da uđu u ulogu meteorologa i najave vreme kakvo nam se baš i ne dopada!

Dve megazvezde već su “oduvale” svojom kišnom olujom u spotu mnogo rekorda, a da bi se promocija pesme nastavila na jedan zabavan način, devojke su ušle u ulogu meteorologa za Weather Channel pa su u jednominutnom videu poručile da definitivno najavljuju kišu, simbolično da bi promovisale “Rain On Me”! “Bilo je lepo vreme do juče, ali oh, stvari su se promenile. Danas kiša pljušti, svi smo već mokri. Ali dok neki kukaju na to, želimo da slavimo kišu” našalila se Gaga sa kišobranom u ruci, dok joj neko iznad poliva vodu da izgleda kao kiša, što sve čini još smešnije i interesantnije!

Ariana Grande još je smešnija u ovom videu ako obratite pažnju na jedan detalj njenog pojavljivanja – u njenom kadru ćete u jednom trenutku ugledati njenog novog dečka Daltona Gomeza kako joj on lično poliva vodu, usred stana, dok ona drži kišobran i najavljuje kišu! “Padaj na mene, cunami!” uzvikuje ona. “Padaće kiša celo leto, ali mi ćemo sigurno plesati uz nju” poručuje Ari da će pesma uz malo sreće ostati letnji hit.

Pročitajte još  Koje diskove možete osvojiti na Famozi u avgustu i šta je sa koncertima Tini i Ari kod nas? Famoza TV #22

Arin dečko Dalton već je postao atrakcija njenih videa, jer osim zabavne pojave u ovom promo videu, on je svoj kadar po prvi put dobio još u spotu za “Stuck With U” gde su se zvezde snimile sa svojim partnerima.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Lady Gaga

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

One thought on “Lady Gaga i Ariana Grande kao meteorolozi najavljuju kišu! (Video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.