Lady Gaga: Novi singl je zbližio mene i Ari!

Lady Gaga i Ariana Grande nedavno su izbacile singl pod nazivom “Rain On Me” koji se nalazi na Gaginom novom albumu “Chromatica”. Za kratko vreme pesma je postala veliki hit, a na Apple iTunes Global Top 100 zauzima zavidno drugo mesto. Gaga ne krije koliko obožava Ari i koliko joj je pevačica simpatična, a u novom intervjuu za The Sunday Report podelila je još detalja cele njihove saradnje.

“Ariana je neverovatna. Ima jedan od najlepših glasova koje sam ikad čula”, rekla je Lady Gaga novinarki Lisi Wilkinson. Gaga je objasnila i kako su se dve pevačice jako zbližile tokom celog procesa snimanja pesme i spota “Rain On Me”. “Stvarno smo se zbližile kroz tu pesmu”, rekla je Gaga. “Bila je tako sjajna, a odmah je rekla da će biti na njoj pre nego što je uopšte čula pesmu.”

Inače, Ari i Gaga su našle jako zanimljiv način da ispromovišu dodatno novi singl, glumeći meteorologe! Baš pre neki dan one su objavile promo snimak, a sada su rešile da fanove počaste još jednim! Obe pevačice su se snimile iz svojih domova, Ariana u Los Anđelesu, a Lady Gaga u Njujorku, kako se šale na račun kiše, koja je upravo glavna tema njihove pesme. Ari je pomogao prijatelj koji joj je držao tuš iznad glave kako bi mimikirao kišu, a ona se fanovima obratila kao na vestima uz reči: “Uživo iz LA-a, gde nikad ne pada kiša, Ariana Grande ovde”. Gaga je uradila nešto slično, samo u svom bazenu dok je u Njujorku zapravo pljuštala kiša i nadovezala se: “Uživo iz Njujorka, gde mnogo češće pada kiša, ovde Lady Gaga”.

Pročitajte još  Trenutak istine: Otkrivamo da li je u Beograd pozvana Selena ili Ariana!!! Famoza TV#8

“Just the other day, we saw the beginning of this here storm, living in a world where no one’s innocent, but at least we tried”, pomenula je Grande jedan stih pesme neposredno pre nego što joj se izletelo. “Now we’re still days into it, and this monsoon … je*ote!” Gaga je dodala: ‘Tako je, Ariana. To je neverovatno. I’d rather be dry, but at least I’m alive. Rain on me. Rekli su nam da će pre poplave postojati upozorenje pre poplave. Mada, prilično sam sigurna da je već poplava. Zašto vlada toliko kasni sa vestima?”

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Aza nam predstavlja svoju arianatorsku kolekciju!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.